Болница

Болница

Болница по хирургия

Мисия

Болнична Част – МБАЛ „Свети Георги“ – Перник, База 2, гр. София

Нашата мисия е основана на убеждението, че здравеопазването трябва да обединява професионализъм и човечност. Нашата цел е не просто да лекуваме, но и да създаваме уютна и подкрепяща обстановка, където пациентите се чувстват уверени, че са в добри ръце.

Дейност

  • Диагностична – включва използването на различни методи и техники за постановяване на диагноза на заболявания и състояния в областта на хирургията.
  • Лечебна- обхваща всички видове хирургични процедури и манипулации, извършвани с цел лечение на заболяванията.
  • Стационарна- включва грижата за пациенти, които изисква хирургическо лечение и престой в болницата.
  • Консултативна – включва предоставянето на съвети и консултации от страна на специалисти в областта на хирургията към пациентите и техните близки, предоставяне на т.нар. второ мнение, както и участие в медицински консилиуми.
  • Профилактична – осигурява мерки и превантивни подходи за предотвратяване на заболявания и усложнения в областта на хирургията.

Модерен операционен блок:

В болничната част на ORANGE MEDICAL нашите висококвалифицирани специалисти, подкрепени от най-модерна апаратура, извършват както рутинни, така и изключително сложни операции в областта на общата хирургия. Като основен фокус е оперативното лечение на заболяванията на коремната стена и органите в коремната кухина, където съчетаваме конвенционален (отворен) хирургически подход с лапароскопски (затворен), позволявайки по-бързо, безболезнено и лесно възстановяване на пациентите ни, както и по-добър козметичен следоперативен резултат.

Широк профил от оперативни интервенции

В хирургичното ни отделение се извършват операции – с отворен или затворен метод, на всички видове хернии на предната коремна стена, хиатални хернии, операции на жлъчния мехур, на стомаха и дванадесетопръстника, тънкото и дебелото черво, репродуктивната система, пикочо-половата система, както и модерно лазерно лечение в перианалното пространство при кисти, фистули, абсцеси и хемороиди.

Повече за дейностите в хирургичното ни отделение, можете да прочетете тук.

НЗОК

В болницата се лекуват пациенти с направление по НЗОК по следните хирургични клинични пътеки, за които болницата има сключен договор.

Телефон за контакти

Свързани теми