За нас

Медицински услуги на Медицински център MEDICAL ORANGE
Медицински услуги на Медицински център MEDICAL ORANGE

ORANGE MEDICAL е модерен медицински комплекс в София, обединяващ в себе си медицински център, болница и специализирани центрове. Комплексът предоставя на своите пациенти най-висококачествена грижа – водещи лекари, изключителен екип от медицински специалисти, широка гама здравни услуги, както и най- съвременна апаратура.

МЦ „ОРИНДЖ“ е част от ORANGE MEDICAL, чието мото е “Вашето здраве е наш приоритет”, което означава персонализирано лечение и внимателно отношение към всеки пациент.

С откриването на нашата болнична част – клон на МБАЛ „Свети Георги“ – Перник, ние Ви предоставяме възможността да получите болнични грижи от висок клас в рамките на ORANGE MEDICAL в София. Така гарантираме непрекъснатост в лечението Ви и подходяща медицинска грижа.

Ние разбираме, че всеки пациент има уникални здравни нужди. Затова предлагаме специализирани центрове, които са насочени към конкретни области на медицината. Тук можете да намерите експерти с богат опит и знания в различни медицински специалности, които ще Ви предоставят най-добрите грижи според Вашите нужди.

В ORANGE MEDICAL, ние държим на достъпа до висококачествена грижа за здравето на всеки и това е основната ни мисия. Ние предпочитаме иновациите и научните познания, които са изцяло подчинени на грижата за Вас.