Медицински услуги

Специализирани центрове
Медицински център

Медицински център ОРИНДЖ е интегрална част от ORANGE MEDICAL, където се поддържа висок стандарт на диагностика и лечение, фокусирани върху индивидуалните нужди и изисквания на всеки пациент. Нашата цел е да изградим дългосрочни отношения с пациенти ни, основани на доверие и професионализъм.

Центърът покрива широк спектър от специалности в подкрепа на вашето здраве, включително: УНГ, урология, пулмология, имунология, офталмология, ортопедия, нефрология и много други.

Виж всички специалности

В центъра се предлагат прегледи и други медицински дейности по НЗОК, както и на платен прием.

Ако сте клиент на някое от застрахователните дружества, които са наши партньори, можете да се преглеждате и лекувате безкасово според застрахователния си план или на принципа на възстановяване на направените разходи.
Виж всички партньори

Медицински център Ориндж
Болница

Благодарение на нашата болнична част – клон на Свети Георги – Перник, ORANGE MEDICAL предоставя възможността да получите доболнични грижи от висок клас. Това означава, че можем да гарантираме безпрецедентна непрекъснатост в лечението ви и подходяща медицинска грижа при всяко състояние.

Болницата разполага с _бр. легла в модерна и безупречна обстановка. Нашите специализирани медицински сестри се грижат за вашето удобство по време на престоя Ви в отделението.

Херния център
Херния център

Хернията възниква, когато малка торбичка, съдържаща тъкан, излиза през отвор в мускулите на коремната стена. Този проблем може да бъде резултат от вроден дефект или да се развие вследствие на внезапно напрежение в коремните мускули или често повтарящи се стресови натоварвания. Симптомите на херния често включват дискомфорт и лека подутина в коремната или слабинната област. Физическите натоварвания могат да усилят болката.

Център по Проктология
Център по Проктология

Заболяванията на аналното и перианалното пространство често се проявяват чрез болка, кървене, сърбеж и други неприятни симптоми.

Центърът по Проктология на ORANGE MEDICAL предлага специализирано лечение на заболявания на аналното и перианалното пространство:

  • хемороиди
  • фисури
  • фистули
  • кондиломи
  • кисти в опашната област и др.
ЛКК
Център по Урология

Специализираният ни Център по Урология ще предложи адекватно и съвременно решение на Вашия проблем при симптоми и заболявания на отделителната система,. вариращи от често срещани инфекции до уринарна инконтиненция и доброкачествена хиперплазия на простатата (ДХП).

Център за Бариатрична хирургия
Център за Бариатрична хирургия

Бариатричната хирургия включва намаляване на размера на стомаха с цел промяна на абсорбцията на хранителни вещества в чревния тракт. Тя е метод за отслабване, но е важно да се има предвид, че процедурата налага някои промени в начина на живот на пациентите. След операцията, е необходимо да се включат хранителни добавки към диетата, за да се избегне авитаминоза, да се поддържа редовна физическа активност и да се правят периодични лабораторни изследвания, за да се гарантира здравословното състояние.

Съществуват разнообразни процедури за бариатрична хирургия и ние ще работим с вас, за да определим най-подходящия метод за Вашите индивидуални нужди.

Център за Метаболитно здраве
Център за Метаболитно здраве

В Центъра за метаболитно здраве в ORANGE MEDICAL вярваме, че пътят към по-добро здраве започва с разбирането на уникалните механизми на вашето тяло. Ние работим съвместно с вас, за да разработим персонализирани стратегии, които ще ви помогнат да постигнете Вашите здравословни цели, чрез съвременни медицински подходи.

Център по гастроентерология
Център по Гастроентерология

В Центъра по гастроентерология на ORANGE MEDICAL, нашите специалисти диагностицират и лекуват стомашно-чревни, чернодробни и панкреатични заболявания.

Като пациент в нашия Център по гастроентерология, вие може да се възползвате от цялостен, интердисциплинарен подход към грижата за Вашето състояние. Освен опитните ни гастроентеролози, центърът разчита и на хирурзи, когато става дума за състояния като доброкачествени и злокачествени заболявания, ГЕРБ, хемороиди и други състояния на храносмилателната система, които могат да изискват хирургична интервенция.

Център за лечение на болката
Център за лечение на болката

Преодоляването на болката е възможно в специализирания “Център за лечение на болката” на ORANGE MEDICAL

БОЛКАТА е неприятно сетивно преживяване, причинено от нараняване или заболяване. Когато почувстваме болка, сензорните рецептори в кожата или органите ни изпращат съобщение чрез нервни влакна до гръбначния мозък и мозъчния ствол и след това – до мозъка, където неприятното усещане се регистрира, информацията се обработва и болката се възприема.

Болката може да бъде от тъпа и постоянно появяваща до остро пробождаща и може да варира от лека до екстремна. Може да се локализира в една част на тялото или да е дифузна – болка, разпространена по цялото тяло.

Център за лечение на рани
Център за лечение на рани

Центърът за лечение на рани е специализиран в лечението на труднозарастващи рани, които се намират в различни части на тялото, включително областта на опашната кост, горните и долни крайници и гърба.