Д-р Даниел Гайдаров

Уролог

Д-р Даниел Гайдаров е специалист уролог в София с над 20 години стаж и професионален опит в областите детска урология (диагностика и лечение на крипторхизъм, херния, хидроцеле, конгенитална хидронефроза и др.) и урология при възрастни (онкоурология, диагностика и лечение на онкологичните заболявания - класически отворени и ендоскопски оперативни интервенции, нефролитиазата и нейните усложнения, доброкачествена простатна хиперпалзия и др.).

Образование
Завършва Медицински университет София през 2002г. Своята специалност Урология придобива през 2009г. През 2018г завършва факултета по “Обществено здраве и здравен мениджмънт” на Медицински университет София. Д-р Гайдаров има професионални интереси в областта на внедряване и популяризиране на мининвазивните методи и техники за лечение на урологичните заболявания при деца, ендоскопска и лапароскопска урология при възрастни (ендоскопско лечение на ДПХ / трансуретрална резекция на простата).

Квалификации

  • Курс по Ендоскопска урология;
  • Курс по Интервенционален ултразвук;
  • Курс по Брахитерапия в урологията;
  • Курс по Холмиум лазерна енуклеация на простата;
  • Роботизирана урология;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография
От 2003 г. до 2011 г. д-р Гайдаров работи като лекар ординатор в Kлиника по урология на УМБАЛ Лозенец. През 2012 г. е назначен като уролог в Kлиниката по урология на МУ Д-р Георги Странски Плевен и е част от екипа по роботизирана урология. От 2013 г. до 2015 г. работи като уролог в I МБАЛ София. От 2015 г. до 2017 г. практикува в Клиниката по Урология на МБАЛ Уни Хоспитал Панагюрище. Работил е в МБАЛ Вита София, МЦ Св. Пантелеймон, ДКЦ Софиямед и МЦ Света Екатерина. Към момента развива самостоятелна практика в Урологичен кабинет д-р Гайдаров - МЦ Св. Троица и е част от екипа на ORANGE MEDICAL.

Други специалисти от Урология